Over den Anker

 

Espressobar-Loungebar-Lunchcafé "Den Anker" is een frisse en trendy zaak in het hartje van centrum Westerlo. Met haar ruime variëteit aan bieren, wijnen, koffies en lekkere gerechten, biedt "Den Anker" voor ieder wat wils!

Den Anker heeft dankzij haar unieke ligging (op de hoek Polderstraat-Grote Markt) ook een subliem zonneterras binnenin de Frankische driehoek op het marktplein.
Wij bieden maar liefst 60 zitplaatsen aan om in een pittoresk kader, onder de lindeboom, te genieten van uw hapje of drankje.

 


Door de alombekende wandel- en fietsroute "Het Riet", die vlak langs "Den Anker" loopt, genieten ook dagelijks honderden wandelaars en fietsers van een welverdiende tussenstop.

"Den Anker" wordt gerund door een jong en dynamisch team dat openstaat voor vernieuwingen. Daarom valt u telkens opnieuw van de ene verrassing in de andere tijdens uw bezoek aan onze zaak! 

Uiteraard zijn ook groepen van harte welkom in onze zaak.

Sinds 2011 beschikken wij ook over een vernieuwde "state of the art" keuken waaruit we dagelijks dagverse gerechten bereiden en serveren. Dus niet enkel voor uw dorst kan u bij ons terecht. Ook voor een snelle hap, lekkere maaltijden of desserts staan onze deuren open!

Wenst u een evenement of feestje te organiseren?
Ook dit kan zonder probleem , vraag meer info aan de bar.

Tevens kan u vrijblijvend contact opnemen via onze "contact"-pagina of via kennith@cafedenanker.be of kristof@cafedenanker.be

 

Kennith en z'n team heten u van harte welkom !

Tot binnenkort


Untitled Document