'

03 december 2011 - Verbouwingswerken in keuken« Terug

In de loop van ons eerste jaar in Espressobar - Loungebar - Lunchcafé "Den Anker" merkten we al snel dat we met drank alleen, Westerlo en omstreken niet konden bekoren. De vraag naar eten en snackt werd wekelijks groter en groter. De zaak beschikte over een kleine keuken die geschikt was voor alle afwaswerk en kleine snacks (kaasbordjes e.d.), maar voor het grote werk, was deze gewoonweg te klein.Daarom besliste Kennith samen met de eigenaar van het horecapand om begin December 2011, grondige vernieuwings- en renovatiewerken uit te voeren aan de keukenruimte in de zaak.

Op 3 December sloot 
Espressobar - Loungebar - Lunchcafé "Den Anker" om van start te gaan met deze grote aanpassingen.Resultaat van de verbouwing: vanaf 12 December 2011 startte Espressobar - Loungebar - Lunchcafé "Den Anker" met een professioneel "state of the art" keuken die niet alleen mogelijkheid biedt tot de kleine snacks, maar ook tot volledige dagverse maaltijden.Ook de ruimteverdeling van de keuken werd grondig herzien. Nu beschikt de keuken over een aparte kook- en afwasruimte. Dit was voorheen praktisch in dezelfde ruimte gesitueerd.

 

Om te genieten van onze vernieuwde en uitgebreide kaart, nodigen wij U graag uit van Dinsdag t.e.m. Zondag in Espressobar - Loungebar - Lunchcafé "Den Anker".

Untitled Document