'

07 september 2010 - Overname Cafe den Anker« Terug

Na een lange en goed geplande zoektocht was 7 september 2010, de allereerste dag waarop Kennith geschiedenis schreef met "Café Den Anker". Die avond werd het overnamecontract ondertekend door alle partijen. Kennith Van den Bergh is vanaf die moment de kersverse, nieuw uitbater van "Cafe Den Anker"! Uiteraard werd deze overname uitbundig gevierd met voldoende bubbels...

Op zaterdag 18 september 2010, uitgerekend de verjaardag van Kennith, mocht hij als nieuwe zaakvoerder van "Café Den Anker", de sleutel van het pand in ontvangst nemen. Vanaf deze datum begon de loodzware race tegen de klok om de "bruine bierkroeg", waar Den Anker voor bekend stond, in minder dan twee weken tijd, om te vormen tot een volledig vernieuwd concept. nl. een espressobar- & winebar met verfrissende loungetinten.

Liters verf en zweetdruppels van alle vrienden en familieleden later, was het zo ver... "Espressobar - Loungebar - Winebar Den Anker" was klaar voor de grote opening! Zonder deze hulp was dit nooit gelukt. Waarvoor hartelijk dank aan allen!

Untitled Document